• Целодневни боравак, квалитетно испуњен дан

  Према концепту дневног боравка сви ђаци проводе свој радни дан у школи, где уз часове и ваннаставне активности имају организован доручак, ручак и ужине. Од 07.30. ујутру када се врата школе отварају, до 17 часова кад родитељи долазе по своје малишане или их школски превоз довози до кућног прага, ми учимо и растемо заједно.

 • Сигурно окружење

  Родитељи могу бити мирни и без бриге када је њихово дете у нашој школи јер је школа обезбеђена техничким особљем, видео надзором и дежурствима наставника.

 • Партнерство родитеља, наставника и деце

  У драгоценом парнерству свих нас: наставника, ђака и родитеља, ми сваког дана радимо са жељом да наша деца буду најбоља у знању, лепо васпитана и спремна да буду успешна професији коју одаберу, да открију своје таленте и буду срећни људи.

 • НТЦ систем учења

  На основу процене начина примене НТЦ система учења у нашој школи и резултата које смо помоћу њега постигли у образовно – васпитном раду са ученицима, прва смо и једина школа у Новом Саду, која поседује НТЦ лиценцу, као потврду квалитета рада.

 • Индивидуални приступ раду са децом

  У нашој школи раде врхунски педагози и професори, изузетно посвећени, стручни и савесни учитељи, наставници и психолози, који проводе читав радни дан са децом, изграђују однос поверења и подршке, подстичу таленте и помажу кад уоче тешкоће. У складу са психофизичким развојем деце организују се додатне активности и радионице, а постоји и пракса индивидуалног рада са децом, било да је реч о подстицању талента или помоћ у савладавању тешких лекција.

 • Допунска и додатна настава

  За девет сати у школи наши ђаци вредно раде своје школске задатке, истражују и уче кроз игру. Настава је конципирана тако да поред обавезних часова пружа ђацима време за учење и игру, тимски и самостални рад, подстичући љубав према знању, развој нових вештина и истраживачку радозналост. Школа ради према програму који је одобрило Министарство просвете, допуњујући га бројим ваннаставним активностима, радионицама, посетама и излетима.